The Style Manor

Byxor

Snygga byxor kan göra vilken outfit som helst till något alldeles extra. Många väljer att fokusera på att bära fina blusar eller snygga toppar och ha enkla jeans till. Det är så klart fint det med men ibland kan det vara kul att låta byxorna stå lite i centrum. Idag finns det ett oerhört brett utbud av snygga byxor och det är fin att bära ett par stiliga byxor tillsammans med en enkel blus eller topp.

Kostymbyxor är så klart oerhört klassiska och alltid lika snygga och stilrena. Idag finns det dock många varianter av kostymbyxor så som olika former och andra färger än de klassiska svarta. På sommaren kan det till exempel vara snyggt att bära ett par kostymbyxor som är ljusrosa eller vita. Dessa kostymbyxor kan matchas med pastellfärgade blusar eller till exempel en mönstrad topp.

Andra byxor som också är snygga att bära på sommaren är lite bredare byxor i ett snyggt mönster. Till exempel finns det byxor som är vita med svarta tunna linjer på som formar stora rutor. Det finns även byxor med blommiga mönster eller enfärgade som är lite bredare. Dessa typer av byxor är snygga att bära till ett par klackskor och en stilren blus.

En annan typ av byxa som har blivit mycket populär är den som är hög i midjan och som är lite vidare nertill. Dessa byxor är snygga att bära till ett par höga klackar för extra långa ben, men går även bra till ett par platta skor. Upptill kan du bära en tightare topp eller en blus. Om du bär en blus till denna typ av byxa bör du stoppa in blusen för att inte skapa för mycket volym. Det är snyggt att markera midjan och det kan du enkelt och snabbt göra om du stoppar in blusen i byxorna.

© 2023 The Style Manor

Tema av Anders Norén