The Style Manor

Hur man skapar en snygg Streetwear-outfit

Det finns många sätt att skapa en streetwear-outfit. Dessa kan inkludera jackor, byxor och till och med huvudbonader som hattar, bandanas eller kepsar. Här är några tips som hjälper dig att skapa en streetwear-outfit: Bär en monokrom outfit: Den ser lätt lockande ut. En monokrom outfit är ett bra alternativ för gatan eftersom den är strömlinjeformad och lätt kan modifieras med streetwear-influenser.

Jackor

En av de viktigaste delarna för att skapa en streetwear-outfit är rätt jacka. En klassisk bomberjacka kan ge din streetwear-outfit en klassisk, robust look. Dessa jackor bärs traditionellt av piloter under andra världskriget, men de senaste åren har de vunnit popularitet bland hiphopkulturen, HBTQ-gemenskapen och punkrörelsen. Att investera i en jacka av hög kvalitet är det bästa sättet att säkerställa en långvarig streetwear som inte går ur mode.

Streetwear-looken har sitt ursprung i hiphop-moderörelsen. Inspirerad av artister som LL Cool J kan du skapa din egen snygga streetwear-outfit. Tillbehör som en bucket hat och fanny pack kan komplettera din look. Din övergripande look ska vara bekväm, men ändå likna landningsmode.

Byxor

Byxor har blivit en stapelvara i streetwear-outfits, och de är otroligt mångsidiga. De kan bäras med nästan vad som helst, och får plats med allt du behöver i deras fickor. Du kan också bära en crossbody-väska för att förhindra att de tynger dig, och de går med alla möjliga toppar, inklusive t-shirts och tröjor. För män kan en klassisk streetwear-outfit innehålla en pikétröja, bomberjacka och pappakeps. Att lägga till en djärv logotyp t-shirt är ett annat sätt att lägga till en touch av attityd till outfiten.

Oversize-trenden har länge förknippats med streetwear, men går man överbord kan man sluta med en flopp. Du kommer att vilja hitta den rätta balansen mellan oversize och sexig, samtidigt som du låter dina byxor röra sig bekvämt och ge tillräckligt skydd.

streetwear-2

Huvudbonader: hattar, kepsar och bandanas

Headwear är en snygg modeaccessoar som kan hjälpa dig att skapa en snygg streetwear-outfit. Sportkepsar har nyligen blivit populära bland modevärlden och har blivit ett måste inom herrkläder. Dessa kepsar är på modet och kan ge extra komfort och hjälpa idrottare att prestera bättre på planen. Med den intensiva sommarsäsongen upplever huvudbonader en ökning av försäljningen.

Några av de vanligaste huvudbonaderna inkluderar baseballkepsar och hinkhattar. Dessa huvudbonader är enkla och lätta att kombinera med nästan vilken outfit som helst. Baseballkepsar är också ett enkelt och praktiskt val för kalla vinterdagar. Du kan också prova en tidningsmössa för en sportigare look. Baseballkepsar och bucket-hattar är bra val för 360-graders skydd mot väder och vind. En annan snygg huvudbonad är att knyta en bandana, antingen som pannband eller så att den helt täcker håret. Bandanas finns i många olika färger och mönster så det är inga problem att matcha dem med din övriga outfit. Kolla in på den här webbshoppen som har ett stort utbud av just bandanas.

© 2024 The Style Manor

Tema av Anders Norén