The Style Manor

Investera i exklusiva sängkläder

Att hemmet är en fin, mysig och bekväm plats är något som är viktigt för många av oss. Här spenderar vi ofta flera timmar per dag så att lägga ner tid, energi och pengar på inredning och textilier är därför ingen dum idé. I sovrummet gäller det att vi skapar en extra mysig stämning, då det är här vi sover. Därför är sängkläder en viktig del av sovrummet. Med exklusiva sängkläder skapar du snabbt en skön som snygg säng i sovrummet. Välj med fördel riktigt bra och bekväma material och en färgskala som passar ihop med rummets övriga inredning.

Matcha sängkläderna till ditt hem

En del väljer att inte lägga så stor vikt vid sängkläder men då de utgör en relativt stor del av sovrummet kan det i så fall vara bra att tänka om. Lakan, påslakan, kuddar och ett eventuellt överkast kan göra mycket för ett rum, så välj noggrant ut vilka du tycker bäst om. En bra idé är att matcha sängkläderna med rummets övriga inredning och färgskalor – mjuka och crémevita nyanser fungerar ofta, likaså granitgrå färger. Om du vill piffa till det lite extra kan du välja ett sängset i något mönster eller en snygg accentfärg som livar upp rummet.

Satsa på bra material

Exklusiva sängkläder handlar inte bara om snygga och trendiga färger och mönster, minst lika viktigt är själva materialet. Satin kan ge en lyxig känsla och är dessutom ett mycket skönt material. Även linne är ett populärt material. Det är både bekvämt och inger en rustik och lantlig känsla som kan passa bra in i många sovrum. Percale är ett annat bra material. Det är ett material som är både tåligt och exklusivt, då det är gjort av riktigt finkammad bomull. Med exklusiva sängkläder ger du inte bara sovrummet ett lyft till de yttre, dessa material är dessutom mycket högkvalitativa och håller länge.

Lyxiga sängkläder från The White Plot

Högkvalitativa och exklusiva sängkläder kan du hitta på ett flertal ställen, såväl i din stad som på nätet. Bestäm dig gärna först för vilket material och utseende du föredrar och försök sedan hitta sängkläder som uppfyller dina krav. Hos The White Plot kan du hitta många lyxiga sängkläder av hög kvalitet. Här fokuseras det på ett urval av de allra bästa sängkläderna och materialen. Till exempel andas de bra, prasslar inte och anpassar sig till såväl kroppens som till rummets temperatur. Spana in deras sängkläder i din jakt på ditt nya favoritset – då kommer du garanterat sova betydligt bättre!

© 2021 The Style Manor

Tema av Anders Norén