The Style Manor

Klänningar

Klänningar är något som du kan bära året om, när du vill. Det är många som främst väljer att bära klänning till sommaren. Detta är på grund av att de kanske helt enkelt inte har klänningar som också passar till vintern eller kanske inte känner sig bekväma i att bära klänning under det kyligare halvåret. Idag finns det dock ett brett utbud av många snygga klänningar i siden till exempel med långa ärmar och som slutar ner till knäna. Dessa klänningar passar alldeles utmärkt att bära på jobbet så väl som på en fest med nära och kära. Det är snyggt att bära en klänning med strumpbyxor under vintertid, tillsammans med ett par stiliga boots eller stövlar.

På sommaren kan du så klart också bära långärmade sidenklänningar men det finns även kortärmade alternativ för dig som föredrar det. Ett tips är att välja en klänning som har ett bälte i midjan eller som sitter åt på något sätt i midjan. Genom att välja en sådan klänning får du en snygg figur istället för att klänningen ser ut som ett tält. En del klänningar som är voluminösa kan ibland skapa lite för mycket volym och bidra till att du ser större ut än vad du egentligen är. Ett snyggt bälte i midjan framhäver din figur och kan bidra till att du ser längre ut till och med.

Något som också är snyggt att bära på sommaren är långklänning. Det är dels bekvämt och perfekt att bära i början av sommaren, när du inte har hunnit få särskilt bruna ben. En långklänning bidrar också till att du ser lite extra lång och ståtlig ut. Det finns många olika typer av långklänningar, dels de som lämpar sig för stranden, sen de som passar för lite finare tillställningar och de som man snyggt bär upp till vardags. Hitta fler klänningar på klänning.net.

© 2021 The Style Manor

Tema av Anders Norén