The Style Manor

Pyjamasar

Pyjamas är ett plagg man sover i och som antingen består av en tröja eller jacka med byxor eller shorts. När man hör ordet pyjamas så tänker de flesta på barn men pyjamas finns inte enbart till bara barn utan pyjamas kan både kvinnor och män bära. Pyjamas säljs oftast i två delar men det finns även pyjamas som är en del. Det kallas då för pyjamasoverall. Du hittar säkert en snygg pyjamas på JHN Sport!

Olika material

En pyjamas kan vara tillverkad i flera olika material: det kan vara siden, bomull eller flanell. Siden har sitt ursprung i Kina. Detta tyg är oftast glansigt och tunt men värmer gott och är mycket starkt.

Bomull är ett slitstarkt och bekvämt material som tål en hel del tvättar. När det är varmt så har bomull förmågan att få dig att känna dig sval.

Flanell är ett tyg som är vävt, lätt ruggat med en yta som är oöm och mjuk. Det sörjer för plagg som är sköna att sova i.

Pyjamas för barn, män och kvinnor

De flesta tycker om att använda pyjamas, använder man det inte i samband med att sova så kan man alltid ta på sig en pyjamas på morgonen när man äter frukost. En pyjamas är mycket skön att ha på sig och sitter inte åt på kroppen. I pyjamasen kan man bara slappa och ta det lugnt. Pyjamasen är lika bekväm att ha på sig på sommaren som på vintern. På vintern kan en varm flanellpyjamas vara perfekt att mysa i under en filt, och på sommaren är bomullspyjamasen perfekt att bära hemma för att hålla sig sval.

© 2021 The Style Manor

Tema av Anders Norén